26 МАЯ/MAY «SNOW WHITE & SEVEN DWARFS» / «БЕЛОСНЕЖКА И 7 ГНОМОВ»

ПОДЕЛИТЬСЯ:

Балет для детей и взрослых «БЕЛОСНЕЖКА И 7 ГНОМОВ»
Хореография и постановка Татьяны Петровой и Владислава Курамшина

Bergkerk Den Haag
Daal en Bergselaan 50A 2565 AC Den Haag
Воскресение 26 May 2019  14:00 — 15:00

Академия Классического Русского Балета Гаага / Роттердам приглашает вас на заключительный в этом сезоне балет «Белоснежка и семь гномов».
В главных ролях выступят наши лучшие студенты, победители и лауреаты Международного конкурса артистов балета Яна Завьялова (12 лет) — Белоснежка, Давид Вермеюлен (22 года) — Принц, Беатрис Сомова (15 лет) — Королева-мачеха.

Лучшее развлечение для всей семьи на выходных, замечательный детский балет — необходимо увидеть!
Увидеть снова наши балетные спектакли в Гааге и Роттердаме вы сможете с сентября 2019.

БИЛЕТЫ

«SNOW WHITE & SEVEN DWARFS»
Best entertainment for Sunday! Ballet for children & whole family, must see!
Locatie Bergkerk Den Haag
Daal en Bergselaan 50A 2565 AC Den Haag
26 May 2019  14:00 — 15:00

Ballet voor kinderen vanaf 3 jaar en volwassenen op de muziek van C. Saint-Saens, J. Offenbach, A. Dvořák, J. Massenet.
Choreografie en enscenering Tatiana Petrova en Vladislav Kuramshin
Ballet voor kinderen gebaseerd op het verhaal van de gebroeders Grimm. Het verhaal, dat alle kinderen al honderden jaren meesleept, wordt verteld in een originele, lichte en vrolijke enscenering. De choreografie van de bekende St-Petersburgse choreografen Tatiana Petrova en Vladislav Kuramshin, kleurrijke kostuums, en de geweldige muziek zullen niemand onverschillig laten en zullen het publiek helpen onder te duiken in een magische en sprookjesachtige wereld. Aan de voorstelling nemen talentvolle jeugdige dansers deel, studenten van de Vladislav Kuramshin’s Academy of Classical Russian Ballet, onder wie laureaten en winnaars van verschillende internationale en nationale ballet competities en solisten van het ballettheater «Choreografische Miniaturen». De voorstelling werd met groot succes vertoond tijdens theater- en schooltournees in Finland (Helsinki) en Letland (Riga, Ventspils en Daugavpils). In 2012 werd de voorstelling door de auteurs neergezet in het theater «Centro de Arte», Guayaquil, Ecuador; in het seizoen 2014-2015 vonden premieres van het stuk plaats in Nederland (Den Haag) en in de Verenigde Staten (New York en Washington DC). De rollen werden gedanst door winnaars en laureaten van internationale wedstrijden van Rusland en Nederland.

TICKETS

http://www.russianballetacademy.nl
http://www.annapavlovafoundation.com


ПОДЕЛИТЬСЯ: